Danial Rahim

Danial Rahim

Saya Danial Rahim dari Ipoh Perak.

So saya datang hari ni untuk belajar Google Ads daripada Tuan Adlan. So banyaklah benda yang saya belajar dari Tuan Adlan.

Sebelum ini saya tak tahu cara nak optimize account, cara nak monitor ads yang betul dan cara yang menarik saya belajar ialah tentang Audience Conversion banyak benda tu saya sendiri tak ambil berat sangat.

Tapi, bila dah datang sini saya belajar tengok cara Tuan Adlan buat Conversion dan cara kira conversion macam tu, benda tu adalah benda sangat bagus.

Maksudnya daripada interface Google Ads tu sendiri kita dah boleh tahu berapakah cost per click dan cost per sale untuk setiap conversion.

Close Menu