Shifa Kamarudin

Shifa Kamarudin

Assalamualaikum w.b.t Saya Shifa

Sebelum ni saya cari cikgu untuk mengajar saya Google Ads. Tapi saya tengok macam, saya tak boleh pergi tempat yang famous sebab sebelum ni kami dah banyak cuba tapi results tak memberangsangkan.

Sampaikan masuk satu group ni, Adlan approach untuk belajar Google Ads secara personal coaching.

Memang saya cuba datang hari ini. Saya ingatkan susah tapi Alhamdulillah taklah susah macam saya fikir dan dia lebih senang. Apa yang saya nampak, saya boleh buat, saya nampak peluang tu lebih banyak bila guna Google Ads ni.

Bagaimana dengan sesi coaching hari ini?

Adlan memang sangat precise orangnya. Kiranya dia ajar macam mengajar budak sekolah. Tekan tu tekan ni, selalu kan kalau pergi kelas-kelas lain, buka je.

So terkontang-kanting korang tak tahu nak buka kat mana. And then, dia siap ajar buat form lagi. Dia bagi suggestion mana platform yang bagus untuk convert kita punya sales tu.

Adakah anda akan recommend belajar Google Ads?

Yes, memang saya highly recommended belajar dengan Adlan. Satu lagi harga berpatutan. Saya rasa berbaloilah datang dari Sungai Buloh
ke Ipoh ni.

Kalau belajar kat luar pun, saya rasa tak dapat lah harga ni. Contohnya, kata 4 jam, tapi saya rasa dah lebih dah ni. Macam 8 jam je. Dia
ajar sampai faham la.

Siap dia akan monitor kita punya ads sekali. Saya bersyukur sangatlah dapat berjumpa orang-orang yang ikhlas dalam mengajar ni setelah beberapa kali jatuh.

Saya harap kali ini boleh perform lah. In Shaa Allah.

Close Menu