Dah buat website tapi trafik masih krik2? Nak tambah trafik ke website anda guna Google Adwords? Anda nak tahu cara jimatkan kos buat iklan Adwords?

Google Adwords merupakan satu platform marketing yang sangat berguna khususnya kalau anda buat bisnes servis. Sewaktu anda tengah nak cari produk/servis, selalunya mesti search kt Google dulu kan? So kat sini la peranan buat iklan dengan Adwords. Iklan anda akan muncul kalau kena dengan apa yang orang tengah cari.

Memperkenalkan Adwords Kickstart Workshop (AKSW)

Sukacita nak mengumumkan AKSW akan diadakan untuk bisnes owner yang berminat nak tambah trafik ke website/FB. Detail seperti berikut:

TARIKH: 5 Disember 2017 – Selasa
TEMPAT: MyLegacy Seminar Room, Amanjaya, Ipoh, Perak
MASA: 9.30am-4.30pm

APA KELEBIHAN BUAT ADWORDS?

  • Customer memang sedang mencari produk / servis anda. Peratusan nak close deal adalah lebih tinggi.
  • Bisnes kelihatan lebih meyakinkan sebab market sekarang tak ramai reti buat Adwords sendiri
  • Copywriting yang ringkas, jelas dan straight to the point
  • Boleh pilih audien yang super-targeted ikut demografi, geografi & psikografi audien
  • Boleh target iklan di website2 popular, Youtube, mobile app
  • Boleh buat iklan ikut sampai ke FB dengan teknik retargeting
  • Customer tak semestinya terpengaruh sgt dengan bilangan Likes untuk convert

TAPI SAYA DAH BUAT FACEBOOK ADS. PERLU KE BELAJAR ADWORDS LAGI?

Ilmu marketing itu luas. Bukan terhad pada FB ads saja. Marketing tools ada banyak seperti Adwords, content, video, email marketing, offline lagi lah tak larat nak buat semua. Adwords ni salah satu cabang wajib tahu kalau buat digital marketing. Lain bisnes lain marketing tools yang boleh beri pulangan tertinggi.

 

APA YANG ANDA DAPAT DALAM AKSW?

Adwords Funnel Secret bernilai RM 199
Fahami konsep funnel dalam Adwords. Dari mereka search sehingga jadi pelanggan anda.

Modul Adwords Search Beginner bernilai RM 499
Belajar dalam workshop. cara yang betul nak struktur iklan. Senang citer cara nak buat iklan yang menarik hati orang utk klik.

Adwords Copywriting Tips bernilai RM199
Senarai frasa dan perkataan yang sesuai digunakan dlm ruang yg terhad. Jimat masa tulis iklan.

Dezeek Adwords Support Group bernilai RM499
Memudahkan anda untuk tanya dan kongsi ilmu setup dalam Private group Facebook khas AKSW.

Adwords Optimization Service bernilai RM1000
Team Dezeek akan pantau performance iklan dan bantu optimize supaya anda tak perlu pening kepala nak buat iklan Adwords yang efektif selama 21 hari.

Syarat nak datang workshop ni.

  • Anda nak menambah ilmu marketing guna Adwords
  • Anda dah ada website atau blog. 
  • Kalau takde website/blog pun boleh. Tapi susah nak dapat hasil yang optimum. 
  • Anda sanggup spend untuk iklan di Adwords. Boleh try RM10 sehari dulu.
  • Anda berani mencuba sesuatu yang baru.
  • Ada kad debit/kredit
  • Bawa laptop sendiri/pinjam

Siapa Adlan Khalidi?

Adlan Khalidi merupakan Google Adwords Certified dalam bidang Search & Display. Menggunakan Adwords sejak 2015. Berpengalaman luas mengendalikan Search Engine Optimization (SEO). Peminat tegar servis Google dan kini menggabungkan teknik SEO dan Adwords untuk dapat lebih trafik dalam website. Lagi tinggi trafik, lagi tinggi peluang nak dpt sales!

Testimonial

Klien – Naim dari Ayra Car Rental

SAYA BERMINAT NAK DAFTAR. BERAPA YURAN?

lIlmu, modul, workbook dan segala perkongsian dalam workshop ini bernilai RM 2,396.

Sempena hujung tahun ni, saya bagi special price iaitu RM150 seorang.

Jap, sebelum beli, saya nak bagi diskaun untuk early bird, kalau anda beli sebelum 11.59pm 24 November 2017

RM 97 seorang

Pendaftaran dibuat secara online. Tempat terhad untuk 20 orang saja sebab saya memang nak fokus ajar anda sampai pandai.